top of page

Verkkosivut tulevaisuus-kestävyys edellä.

Tekoälypohjainen suunnittelu ja ajaton design ovat meidän tapa toteuttaa verkkosivuja!

Ovatko kotisivusi yrityksen

liikevaihtoluokan mukaiset?

Nykypäivän design

ja rakenne

Responsiiviset ja käyttäjäystävälliset

Hakukoneoptimointi

Nopea ja vakaa

hostingpalvelu

Kun kilpailijamme tarjoavat hakukoneoptimoituja tai responsiivisia sivustoja, me pidämme näitä nykypäivän itsestäänselvyyksinä. Emme korosta liikaa alan standardeja, vaan suuntaamme katseemme tulevaisuuteen. Näin luomme kestäviä ratkaisuja yrityksille, jotka haluavat pysyä digitaalisen kehityksen eturintamassa.

 

Aikaisemmin erityisominaisuuksina pidetyistä elementeistä on tullut perusasioita, ja keskitymme nyt nykypäivän verkkosivuihin liittyviin teemoihin, kuten laadukkaaseen sisältöön, yksilölliseen suunnitteluun, kestävään kehitykseen ja pitkäjänteisyyteen.

Ja me olemme pohtineet tätä kunnolla...

Löydetään yhdessä varmasti sopiva ratkaisu!

TEMPA

- Valmiin rakennepohjan

- 3 sivua

- Värin ja typografian lisäys

- Tekstien ja kuvien lisäys

- Optimointi käyttölaitteille

- Kevyt hakukoneoptimointi

- Konsultoinnin

- 1h/kk tukiaika

Eli S-paketti

CUSTOM

- Brändiä seuraava design

- Loputon sivurakenne

- Integraatiot

- Blogi

- Avainsanatutkimus

- Jatkuva konsultointi ja tuki

- Laaja hakukoneoptimointi

- Kaikki asiakkaan toiveiden ja huomioiden lisääminen

Räätälöity ratkaisu

Ota yhteyttä

Etkö tiedä mistä aloittaa?

Ole yhteydessä ja konsultoimme kumppanina joka haluaa totisesti auttaa ja päästä yhteistyöhön!

Konsultoi asiantuntijaa veloituksetta!

Helppoa teille ja meille

Prosessi päivittää kotisivut voi olla monelle vieras ja päällimmäisenä mielessä "aikaa vievää". Haluamme kuitenkin näyttää, että liikevaihtoluokkanne arvoiset kotisivut eivät välttämättä olekaan niin etäinen ajatus.

 

Mitä enemmän kumppanimme ovat pystyneet luottamaan meihin, sen helpommalla he ovat päässeet. Ääripäässä verkkosivujen päivitys voi tapahtua yhdellä tai kahdella viestillä.

Työkalumme myös helpottavat ja nopeuttavat meidän työskentelyä sekä varmistaa helpon jatkokäytön kumppaneillemme mikäli he haluavat muokata sivuja.

Et myöskään jää yksin projektin jälkeen vaan jatkuvan yhteydenpidon lisäksi tarjoamme jokaiseen nettisivupakettiin ilmaista design-työtä projektin päätyttyä!

Alussa kuuntelemme toiveitasi, tarpeitasi ja visioitasi sekä asetamme yhdessä suuntaviivat projektillemme. Näkemyksesi kautta luomme oikovedoksen sinulle tarkasteltavaksi. 

Alkupalaveri

Launchaus vaiheessa olemme jo tarkistaneet ja optimoineet uudet sivusi. Jäljelle jää vain sivun julkaiseminen ja sen esittäminen maailmalle!

Launchaus

Design-työvaiheessa oikovedos konkretisoituu visuaalisesti. Tiimimme ottaa haltuunsa luovuuden ohjat, tuoden esille brändisi ainutlaatuisuuden ja luomalla käyttäjäystävällisen, visuaalisesti houkuttelevan sivuston.

Designtyö

Nyt CHATTIBOTIT meiltä!

Chattibotti, eli automaattinen keskusteluohjelma, on noussut esiin merkittävänä työkaluna verkkosivujen vuorovaikutuksessa. Tämä älykäs ohjelma on suunniteltu tarjoamaan välitöntä tukea ja ratkaisemaan käyttäjien kysymyksiä reaaliajassa, mikä tekee siitä välttämättömän osan moderneja verkkopalveluita.

Muutamia hyötyjä chattibotista:

-Kalliin asiakaspalvelutyön korvaus

-Automatisoitu toiminto

-Ostopolun ohjeistaminen

-24/7 käynnissä

-Tekoälykäs

-Liidien ja datan kerääminen

bottom of page